Okulumuz Hakkında

Candarlı İlkokulu
Candarlı Köyü no48 İznik/Bursa
0(224)7681002
0
https://candarliilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Candarlı İlk Okulu olarak, Toplam Kalite İlkesi ve Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda, öğrenci veli ve tüm eğitim çalışanları ile içinde bulunduğumuz sosyal çevrenin de istek ve beklentilerini karşılayıp, bölgemizdeki eğitimi en kaliteli şekilde veren ilk okulu olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizin bilgiyi kullanmak becerisiyle öğrenmelerine yardımcı olmak , yeteneklerini geliştirme,kendilerini tanımalarına ,özgüvenle kendisi ve çevresine barışık doğru ve yapıcı iletişim kurabilen,sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.

BAŞARILAR

Öğretmen :2
Öğrenci :24
Derslik :3
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :200
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam gün.

Öğretim Şekli

Tam gün.

Ders Başlama ve Bitiş

09:00-15:20

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Kalorifer.

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Bursa il merkezine 100 km, İznik ilçe merkezine 25 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Bursa ilinin İznik ilçesine bağlı bir köydür.Nüfusu 194, hane sayısı ise 40´dır. Köy ismini Candarlı Halil Paşa´dan aldığı rivayet edilir.Candarlı Köyü üzeri zengin ormanlarla kaplı iki dağ arasında kalan derin olmayan bir vadi içerisindedir.Köyde karasal iklim etkili olup, bitki örtüsü ormandır.Köyün içme suyu şebekesi vardır, ancak kanalizasyon şebekesi yoktur.Sağlık ocağı ve sağlık evi vardır.Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup, köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları